|
۱۵ آبان ۱۳۹۰, ۱۶:۵۶
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ آبان ۱۳۹۰ ۱۶:۵۸، توسط payam keivany.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ویرایش در قسمت ثبت نام
سلام
من چند تا پیشنهاد برای قسمت ثبت نام داشتم که ممنون میشم تا حد توان بعضی هاشون رو عمل کنید. کوتاه کردن نام کاربری برای عضو شدن که در حال حاضر 7 کاراکتر می باشد.لطفا اگر امکان دارد به 4 کاراکتر کاهش دهید. برای هر ایمیل یک اکانت که در حال حاضر با یک ایمیل می توان چندین اکانت کاربری در یک وبلاگ ایجاد کرد که به نظر شخص من این یک عیب برای سیستم می باشد. امکانات اضافی برای ثبت نام کنندگان البته در صورت امکان.چون فقط تا به این جای کار فقط فایده ثبت نام کردن فقط مشاهده مطالبی هست که برای اعضای سایت و به غیر از آن برای شخص ثبت نام کننده هیچ سودی ندارد. ارسال خبرنامه برای اعضای وبلاگها در صورت امکان. فکر کنم تا این جا کافی باشه ![]() البته ناگفته نماند که من فقط پیشنهاد دادم و این تصمیم مدیر ثامن بلاگ هست که این امکانات را اضافه کند یا نکند. با آرزوی موفقیت برای همه |
|||
|
۱۵ آبان ۱۳۹۰, ۱۸:۱۸
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: ویرایش در قسمت ثبت نام
سلام
نام کاربردی به 6 کاراکتر تغییر پیدا کرد تا مثل سایر سیستم های ثبت نام باشد ارسال خبرنامه مشکلای مثل رفتن آی پی به لیست سیاه یاهو را در بر خواهد داشت که باید اول یکسری مقدمات انجام شود انشالا تا چند ماه دیگر اضافه خواهد شد؟ مورد دوم که مربوط به ثبت نام فقط با یک ایمیل اصلاح شد |
|||
|
۱۵ آبان ۱۳۹۰, ۱۸:۲۰
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا ممنون به خاطر پیگیری سریع ای که کردین دستتون درد نکنه |
|||
|
۱۵ آبان ۱۳۹۰, ۱۸:۲۴
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
خواهش می کنم از نظرات مفید همیشه استقبال می شود |
|||
|
۱۶ آبان ۱۳۹۰, ۰۱:۰۵
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶، توسط karbar98.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم کمال تشکر را از شما دارم. یکی از مشکلاتی که من از خیلی وقت پیش می خواستم بگم همین بود که ircamp لطف کردند و این مشکل را بیان کردند. رایگان و بدون دردسر فایل های خود را دانلود نمایید
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
لطفا برای حمایت از ما به این صفحه امتیاز دهید